Locality
alebo si vyberte z filtra
Type
State
Price
min 0 €
max 1 000 000 €
Počet ponúk:
Search

Pre fulltextové vyhľadávanie použite vyhľadávacie okno v pravom hornom rohu web stránky.

Predaj

Family house Podhájska

Code: 227382
Floor area:
220 m2
Total land area:
1 054 m2
Type:
6 - rooms
Price:
info in the office
Description:

Ponúkame na predaj rodinné domy vo veľmi lukratívnej oblasti v obci Trávnica pri Podhájskej, ktorá je známa kúpeľným strediskom. Na pozemku o výmere 1.054 m2 sa nachádzajú dva rodinné domy. Pri rodinných domoch sa nachádza aj nová zateplená pyramída s elektrikou o výmere 4,20 x 4,20 m. Pyramída slúži na relax a prijímanie pozitívnej energie. 

Rodinný dom so zastavanosťou 479 m2 stojí na pozemku o výmere 1.000 m2. Podlahová plocha domu je 220 m2. V dome sa nachádza obývačka, 2 izby, šatník, technická miestnosť, 2 kúpeľne, 2 x WC. Izby majú výmeru 6 x 4 m, kúpeľne 4 x 4 m. Okná sú hliníkové. Dom je napojený na všetky IS, čiže v dome je elektrika, plyn, obecný vodovod, studňa a žumpa. Pri dome dielňa a domček /letná kuchyňa/ o výmere 6 x 5 m, kde sa dá bývať. Okolo domu je terasa.

Rodinný dom so zastavanosťou 128 m2 stojí na pozemku o výmere 650 m2. Podlahová plocha domu /s možným poschodím/ je 180 m2. Dom je kompletne zrekonštruovaný. V dome sa nachádza obývačka, 3 izby, kuchyňa, kúpeľňa, WC a technická miestnosť, dielňa, letná kuchyňa o výmere 25 m2. Okolo domu je terasa. Pri dome je pec na kúrenie a varenie. Dom je taktiež napojený na všetky IS - žumpa, elektrika, plyn, obecný vodovod a studňa. 

Okolo domov sa nachádza krásna záhrada s okrasnými stromami a kríkmi. Rodinné domy okrem bydliska môžu slúžiť aj na prenájom. 

Rodinné domy sa dajú predať aj samostatne. Taktiež je možná výmena na iný rodinný dom alebo chatu v blízkosti mesta Žilina alebo Bratislavy. 

Odporúčam!

Detail
number of elevated floor: 
1
condition: 
new building
year of construction: 
2020
land: 
rovinatý
acess road: 
asphalt road
method of heating: 
local heating
heat source: 
natural gas
hot water preparation: 
Prietokový ohrievač (plynový)
predominant construction of object: 
brick
sewage water: 
septic tank waste
built-up area: 
607m2
equipment: 
partly furnished
Energetický certifikát: 
without certificate
Typ domu: 
samostatne stojaci

Pages

Hide QR code Show QR code Remove from basket Add to basket Share on facebook enter your search text